(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Saga Käpylinna
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Saga Care on yksi Suomen suurimmista ikääntyneiden palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualan yrityksistä. Tarjoamme ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa. Saga Care Finland Oy on osa Esperi Care –konsernia. Konsernissamme työskentelee 6000 oman alansa ammattilaista. Saga-palvelutaloja on yhteensä yhdeksän Helsingissä, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella. Uudet Saga-palvelutalot ovat rakenteilla Vantaan Tikkurilaan ja Lahteen.

Saga Palvelutalo Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille ja palvelutalon yhteydessä toimii 24-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

Korkeatasoiset palvelutalomme tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Saga-palvelutalojen tilat on toteutettu ja kalustettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri ja hammaslääkäri.

Haemme Saga Käpylinnaan motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä ravintolatyöntekijää kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan päivätyötä, myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Työ alkaa heti tai sovitun mukaan. 

Ravintolatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu ravintolasalissa asiakkaiden avustaminen, linjaston täydentäminen ja puhtaanapito. Asiakaspalvelun lisäksi keittiön avustavat työtehtävät, astiahuoltoa sekä kahvilan ja vastaanottotyöntekijän tehtävät. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaistensa sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme catering-alan perustutkintoa tai  kokemuksen kautta hankittua osaamista sekä hygieniapassia. Olet halukas luomaan ikääntyville asiakkaille laadukkaan ja miellyttävän ravintolaelämyksen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan työtehtävän kasvuyrityksessä. Tulet tekemään merkityksellistä työtä laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin sekä iloinen ilmapiiri. Saga Caren tärkein voimavara on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Veli-Pekka Alanne, Veli-Pekka.Alanne@sagacare.fi, p. 050 324 9543 (parhaiten tavoitettavissa 8.00-16.00). 

Haku päättyy 21.4.2019.

Tervetuloa kivaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Olemme savuton työpaikka.