(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Saga Kanalinranta
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Saga Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanaalin vehreällä rannalla. Kanalinranta aloitti toimintansa kesällä 2000. Siellä on 80 asuntoa palvelukeskuksen puolella sekä 18 -paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on saatavilla hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Arjen laatua lisäävät monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta, talon oma kirjasto, ravintola, kuntosali ja saunaosasto. Lisäksi kaikissa taloissa toimii parturi-kampaamo, fysioterapeutti ja jalkahoitaja. Sinä voisit olla yksi tärkeä osa meidän moniammatillista työyhteisöä. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Saga Kanalinrantaan innokkaita ja auttavaisia RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ tuntityöhön kesälomasijaisuuksiin ajalle 1.6.2019-30.8.2019. Työ on päivätyötä ma-su klo 7-17 välillä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista ravintola-alan työtä; aterioiden valmistamista, kassatyöskentelyä, asiakaspalvelutyötä ja muita ravintola-alan tehtäviä.

Sinulta edellytämme:

  • Ravintola-alan koulutusta (alan opiskelijat huomioidaan)
  • Hygienipassi
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään ravintolatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään johtaja Sanna Järvenpää, 050-5952618. Tiedustelut 9-16 välillä.

Saga on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.