(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Saga Helapuisto, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Saga Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla, hyvien palveluiden lähellä. Maaliskuussa 2012 valmistuneessa Saga-palvelutalossa on 92 huoneistoa hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville senioriasukkaille sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Helapuistoon monitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ tuntityöhön (1-116,5 h/3 vkoa) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja töitä tehdään klo. 6.30-18.15 välisenä aikana.

Edellytämme catering- alan perustutkintoa (tai olet opiskelemassa catering- alalle) sekä hygienia- ja anniskelupassia. Iloinen asenne ja asiakaspalveluhalukkuus ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiselle. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Toimenkuvaan kuuluu mm. salaattien- ja jälkiruokien valmistaminen, aamupalan valmistelu, asukkaiden avustaminen ruoan ottamisessa sekä muut tehtävät ravintolasalissa, kassatyöskentely, tilaustarjoilujen hoitaminen, astiahuolto sekä kahvilassa työskentely.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Mia Kasslin, puh. 050 5025508, mia.kasslin@sagacare.fi 

Hakuaika päättyy 31.1.2019.

www.sagacare.fi

Saga Care Oy on savuton työpaikka.