(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Rovaniemen ravintolamaailma
Osuuskauppa Arina, Ravintolamaailma Rovaniemi, Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Rovaniemen Prismassa toimii yksi Osuuskauppa Arinan kolmesta Ravintolamaailmasta. Toimipaikka koostuu kolmesta houkuttelevasta nopean syömisen konseptista; Pressosta, Pizza&Buffasta sekä Hesburgerista. 

Pizza&Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Siellä tarjoillaan tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, salaatteja sekä jälkiruokia.

Presso on lämminhenkinen kahvila, jonne on mukava poiketa tuoreelle kahville. Uunituoreet leivonnaiset ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä.

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan, majoneesistaan ja kastikkeistaan. Hesburgerin ruoka tehdään ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta.

Haemme nyt
RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ
Rovaniemen ravintolamaailman monipuoliseen työhön

Meillä on täällä oikeasti kivaa, ja odotamme innolla uutta työkaveria täydentämään upeaa työporukkaamme!

Odotamme sinulta iloista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja myyntihenkisyyttä. Olet joustava, ahkera ja muut huomioon ottava tiimipelaaja. Toivomme, että hurmaat hymylläsi ja asiakaspalvelullasi niin asiakkaat kuin työkaverit.

Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuolisen ja vaihtelevan työn omistajien hyödyksi. Mukana tulee tietysti mahtavat työkaverit ja saat monipuolisen ja vauhdikkaan työtehtävän.

Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan loistavista henkilökuntaeduista.

Työsuhde on vakituinen työajalla 60 h / 3 vko.

Kiinnostuitko? Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Täytä hakemus viimeistään 15.12.2019 mennessä.