(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Ravintola Töölö49, Palmia Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Lounasravintola Töölö 49 etsii iloista ja ripeää ravintolatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustan tuntumaan. Töölö 49 tarjoaa asiakkailleen lounasta laadukkaista raaka-aineista, sekä monipuolisia kokous- ja juhlapalveluja iltaisin ja viikonloppuisin.

Ravintolatyöntekijän vaihtelevaan työnkuvaan kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, astiahuolto, lisäkesalaattipöydän valmistus ja muut keittiön työtehtävät. Jos suhtaudut ruuanvalmistukseen ja asiakkaisiin rakkaudella, olet joustava moniosaaja ja et hätkähdä vaihtuvissakaan tilanteissa, olet etsimämme uusi Palmialainen.

Työt tässä huipputiimissä voit aloittaa vaikka heti. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin. Valittu henkilö työllistyy vakituiseen työsuhteeseen Palmialle.


Edellytämme sinulta

- Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ravintolan keittiön työtehtävistä
- Kassaosaaminen ja asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi
- Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä
- Siisteyttä ja kykyä ymmärtää keittiön hygieniavaatimukset
- Sujuvaa suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Palmia tarjoaa sinulle näköalapaikan kotimaisena palveluntuottajana voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossa, monipuolisen työn hyvien kulkuyhteyksien päässä ja mukavien sekä ammattitaitoisten työkaverien tuen. Saat myös vakituisen kokoaikaisen työsuhteen ja ison talon työsuhde-edut.


Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa ravintolatyöntekijän tehtävissä, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi.
Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Muistathan, että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.


Lisätietoja

Maria Ranta-Ruona
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || vaihde 030 047 2000
maria.ranta-ruona@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi