Liity leijonalaumaan!
Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!
Etsimme ammattitaitoista
RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ
Määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkuuteemme Upinniemen varuskuntaravintolaan Ravintola Ankkuriin. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko ja määräaikaisuus kestää vuoden. Työt alkavat viimeistään heinäkuun alussa. Palkkaus kokemuksesta ja osaamisesta riippuen n. 11,44-12,69 €/h.
Sinä, joka nautit ravintolatyöstä ja viihdyt keittiössä. StaffPoint etsii asiakkaallemme ahkeran asenteen omaavaa ravintolatyöntekijää. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän työkokemuksen omaava ravintola-alan ammattilainen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!
Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset tehtävät sekä keittiössä että salissa.
Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa tiimityötaitojasi arvostetaan. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta. Sinulla on joustava palveluasenne ja tuot työn ilon keittiöön.
Ravintolatyöntekijän tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen. Hakijasta tehdään turvallisuusselvitys.
Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!
Hae paikkaa 10.7.2022 mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi
Työsuhde solmitaan valitun hakijan ja StaffPointin välillä.
Edellytämme sinulta
Alan perustutkintoa
Kokemusta kokin tehtävistä suurkeittiössä
Arvostamme palvelualan työkokemusta
Tarjoamme sinulle
Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
Mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön
Takuutunnit 90h/3vko
Hakuohjeet:
Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!