(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Ravintola Ankkuri, Leijona Catering Oy, Upinniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018
Leijona Catering on hieman erilainen työpaikka. Ravintolatyöntekijänä et esimerkiksi vain huolehdi, että tuotteemme ovat herkullisesti ja silmälle iloa tuottavasti esillä koko ruokailuhetken ajan, vaan rakennat asiakkaillesi myös päivän parhaita hetkiä sujuvalla työskentelyllä sekä salissa että keittiössä. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden.
Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo myös pitkä historia, erittäin luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö.

Työ on kaksivuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiville klo:6.00-21.00 välille. Satunnaisesti töitä voi olla myös viikonloppuisin.


Edellytämme sinulta

Kokemusta ravintolatyöntekijän tehtävistä sekä hyvää asennetta
Kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä
Pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta
Arvostamme lisäksi myös erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista


Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään.
Mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön.
Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia ja huomaat pian, että siihen myös oikeasti panostetaan.
Vakituisen kuukausipalkkaisen työn.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Johanna Niemonen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15835|| johanna.niemonen@staffpoint.fi