(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Raisio
Suomen Henkilöstöpooli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Reipas ja iloinen asiakaspalvelija haussa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Raision Kotipizzaan! Haemme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Raision Kotipizzan iloiseen ja innostavaan työporukkaan!

Ravintolatyöntekijän työnkuva sisältää pizzojen ja muiden annosten valmistusta, asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä sekä ravintolan siisteyden ylläpitoa. Lisäksi työhön kuuluu pizzojen kotiinkuljetus yrityksen autolla Raisiossa ja lähialueilla.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
- Odotamme hakijoilta joustavuutta ja positiivista palveluasennetta
- Työt vaativat reipasta ja itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä paineen alla
- Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä hygienia- ja anniskelupassia (autamme tarvittaessa passien hankkimisessa!)
- Ajokortti (B)

Työsuhde on osa-aikainen ja voimassa toistaiseksi. Tehtävän palkkaus määräytyy sovellettavan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme https://www.henkilostopooli.fi/ tai ota yhteyttä vaikka WhatsAppilla 046 921 7579. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!