(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme Pirkanmaan alueelle 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

eri mittaisiin työsuhteisiin!


Etsimme tekijöitä monipuolisiin tehtäviin niin salin kuin keittiönkin puolelle. Työsuhteet ovat toimeksiannosta riippuen joko kokoaikaisia, osa-aikaisia tai keikkaluontoisia. 

Toivomme hakijoilta ripeää työotetta ja hyvää tilannetajua, mutta erityisesti arvostamme alan kokemusta ja aitoa halua tarjota asiakkaille parhaita mahdollisia kokemuksia! Toimit tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa ja olet taitava tiimipeluri. Sinulta löytyy myös voimassa oleva hygieniapassi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Palkkaus määräytyy ravintola-alan TES:n/sopimuksen mukaan. Työajat vaihtelevat ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti, joten edellytämme valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.  

Käsittelemme hakemuksia ja haastettelemme tekijöitä jatkuvasti, joten hae paikkaa pikimmiten alla olevan linkin kautta! Kerrothan meille itsestäsi, työtaustastasi ja millaisista ravintola-alan töistä olet kiinnostunut. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=657 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.