(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Pelicans Ravintolat Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Haemme asiakkaallemme Pelicans Ravintolat Oy:lle RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Lahden Golfin Klubiravintolaan Takkulaan kesäsesongin ajalle.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki salin työtehtävät: tarjoilu, anniskelu sekä blokkaus. Työ pitää sisällään myös keittiötehtäviä pikaruoan- ja vitriinituotteiden valmistuksen parissa.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, ravintola-alan koulutus on eduksesi. Vuoroissa työskennellään toisinaan yksin, joten toivomme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta. Työssä menestymisen kannalta asiakaspalvelutaidot, joustavuus ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävässä tulee olla voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi. Lisäksi edellytämme vastaavan hoitajan pätevyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi eduksesi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen mukavassa golfkenttäympäristössä. Työt alkavat arviolta toukokuun alussa ja kestävät arviolta elo-/syyskuuhun, mahdollisesti pidempäänkin kesäsesongin mukaan.

Jätä pian hakemuksesi ja liity osaksi Takkulan iloista tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.