(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019
Etsimme asiakkaallemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ pääkaupunkiseudun eri toimipisteisiin.

Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluvat henkilöstöravintolan kassatyöskentely ja asiakaspalvelu sekä lisäksi keittiön avustavat työt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto ja omavalvonta.

Työtä on tarjolla 90 tuntia 3 viikossa ainakin jouluun asti.


Edellytämme sinulta

Etsimällämme henkilöillä on ravitsemusalan perustutkinto tai riittävästi kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Aito kiinnostus omaa ja kohteen työtehtäviä kohtaan, innostus oman osaamisen kehittämiseen, joustavuus sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiselle. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti, liitä CV sekä suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi