(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Neste K Riviera/Burger King, Masku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen RAVINTOLATYÖNTEKIJÄN huolehtimaan siitä, että asiointikokemus Neste K Rivieran Burger Kingissä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa tai käytettävyytesi mukaan. Työajat sijoittuvat aamu 8.00 ja yö 24.00 välille, ilta ja viikonloppuvuoroja on säännöllisesti. Etsimme henkilöä joka on halukas kouluttautumaan Burger King vuoropäälliköksi.

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki pikaruokapisteen tehtävät asiakaspalvelusta paistoon. Työuran edetessä vuoropäällikön pestiin, vastuullasi on suorittavan työn lisäksi vuoron johto ja valvonta sekä asiakaspalautteiden hoitaminen. Lisäksi hiljaisempina hetkinä autetaan liikenneaseman muissa tehtävissä.

Palkka määräytyy MaRaVa-alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus ravintola-alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Neste K:n välille.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta ravintola-alan tehtäviin
Halua työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Täysi-ikäisyyttä
Omaa autoa/muuta kulkuneuvoa (julkisilla ei pääse kaikkiin vuoroihin)
Hygieniapassia (+anniskelu)


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Vaihtelevat ja monipuoliset työajat
Mahdollisuuden kehittyä alalla
Erinomaiset etenemismahdollisuudet
Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi