(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Neste K Riviera/Burger King, Masku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen RAVINTOLATYÖNTEKIJÄN huolehtimaan siitä, että asiointikokemus Neste K Rivieran Burger Kingissä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa. Työajat sijoittuvat aamu 8:00 ja yö 1:00 välille, ilta ja viikonloppuvuoroja on säännöllisesti. Etsimme henkilöä joka on halukas kouluttautumaan vuoropäälliköksi!

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki pikaruokapisteen tehtävät asiakaspalvelusta paistoon. Vuoropäällikön vastuulla on suorittavan työn lisäksi vuoron johto ja valvonta sekä asiakaspalautteiden hoitaminen. Lisäksi hiljaisempina hetkinä autetaan liikenneaseman muissa tehtävissä.

Palkka määräytyy MaRaVa-alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus ravintola-alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Neste K:n välille.


Edellytämme sinulta

iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta ravintola-alan tehtäviin
positiivista ja reipasta mieltä
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
täysi-ikäisyyttä
omaa autoa/muuta kulkuneuvoa (julkisilla ei pääse kaikkiin vuoroihin)
hygienia- ja anniskelupassia


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
vaihtelevat ja monipuoliset työajat
mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi