(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Myyrmanniin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme energistä ja asiakaspalveluhenkistä ravintolatyöntekijää Myyrmannissa sijaitsevaan kahvilaan.

Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää asiakaspalvelua sekä kahvila- ja lounastuotteiden valmistusta. Työssä menestyt, kun sinulla on hymy herkässä ja homma hanskassa kiireen keskelläkin.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä, jotka pystyvät tekemään joustavasti vuorotyötä. Toivomme hakijalla olevan aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta myös keittiöpuolelta. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä työssä.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan ja työkaverit sekä kokopäiväisen työn, jossa pääset kehittämään itseästi ravintola- ja kahvila-alan ammattilaisena. Työsuhde on alkuun vakituinen vuokratyö, mutta tehtävästä on hyvä mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Tii Möltsi, 044 412 4734, etunimi.sukunimi@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.