(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä / myymälähoitaja
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Myymälässä työtehtäviisi kuuluvat tuotteiden tilaukset, kuormien purkaminen, tuotteiden esillepano sekä hinnoittelu. Hoidat itsenäisesti asiakaspalvelun, kassatyöskentelyn sekä kassatilitykset. Tehtäviisi kuuluu myös myymälän siisteyden ylläpitäminen.

Henkilöstöruokalassa tehtäviisi kuuluvat kassatyöskentely, kahvitusten ja muiden tilaisuuksien hoitaminen sekä toimia keittiössä kokin apuna.

Raportointi:

Marja Busk, ravintolapäällikkö

Odotamme sinulta:

Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkeruutta sekä pitkäjänteisyyttä. Tehtävään vaaditaan myös erinomaisia asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä sekä hyviä IT-taitoja (MS Office). Toivomme, että sinulta löytyy työkokemusta tai koulutusta ravintola-alalta.

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana

Työtehtävän yhteyshenkilö: Marja Busk ravintolapäällikkö (0503951988)
Yhteydenotot: ma 29.10. klo 13.00 – 15.00 ja ma 5.11. klo 13.00 – 15.00

Tehtävästä voi tiedustella myös sähköpostitse marja.busk@hkscan.com  

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja
Sari Poutanen, HR Manager
Email: sari.poutanen@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 11.11.2018 sähköpostitse osoitteeseen recruitment@hkscan.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Määräaikaisuuden kesto n. 9 kk.