(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä monipuoliseen ravintolamaailmaan!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Palmia on voimakkaassa kasvussa oleva monipalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla sekä useilla muilla paikkakunnilla.

Oletko iloinen ja myönteinen ravintolan tiimityöskentelijä? Haemme mukavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme monipuoliseen ravintolaamme loft33:seen ahkeraa ja tunnollista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ. Työpaikkamme sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Ravintolatyöntekijän työhösi kuuluu mm.
- Salaattien valmistus
- Ravintolasalin siisteydestä huolehtiminen
- Buffettien täydennystä
- Astiahuollossa toimimista
- Keittiön ja ravintolan puhtaanapitotehtäviä
- Kassalla työskentely ja keittiön avustavat työt tarvittaessa

Arvostamme myös kiinnostustasi asiakaspalveluun ja innokkuuttasi oppia uusia asioita.

Tarjoamme sinulle näköalanpaikan kotimaisena palveluntuottajana voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossa, sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn uusissa hulppeissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Saat meiltä vakituisen kokoaikaisen työsuhteen ja ison talon työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat töihin monipuoliseen ja alati kehittyvään ravintolakokonaisuuteen, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 31.1.2019 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saa ravintolapäällikkö Erika Westerbergiltä. Tavoitat Erikan puhelimitse: puh. 040 654 1437, 24.1.- 25.1. klo 14.00-16.00 välisenä aikana tai muina aikoina sähköpostitse: etunimi.sukunimi@palmia.fi