(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Mikkeli
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Etsimme asiakasyrityksillemme Mikkeliin RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtävät ovat monipuolisia ravitsemustyöntekijän tehtäviä keittiössä keittiöapulaisena ja astiahuollossa sekä salin puolella linjastolla ja kassalla. Työtehtävissä on mahdollista myös kehittyä. Työympäristösi voi olla kahvila tai ravintola. Työtehtävissä toivomme halua työskennellä asiakaspalvelun parissa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön.

Työ on keikkaluonteista ja tarvittassa töihin kutsuttavaa, mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön. Jos tämän hetkiseen tilanteeseesi sopii osa-aikaisuus sekä mahdollinen keikkailu ja vapaus vaikuttaa valitsemiisi työvuoroihin, voimme tarjota sinulle niitä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa ravintoloissa. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudtamme MaRaVa TESiä.


Edellytämme sinulta

Iloisuutta, ystävällisyyttä ja positiivista asennetta
Luotettavuutta ja joustavuutta
Hyviä asiakaspalvelu - ja vuorovaikutustaitoja
Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä hymyillä myös kiireen keskellä


Tarjoamme sinulle

Kivan työyhteisön mukavissa asiakasyrityksissämme.
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissäsi.
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen.


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi