Ravintolatyöntekijä, McDonald´s Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi

Töissä pitää olla kivaa!

Siksi myös McDonald´s / Mäkkärillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtymiseen. Samanhenkinen ja mukava työporukka takaa sen, että työpaikalla ei tarvitse olla suu mutrussa.

Etsimme asiakkaallemme McDonald´s Rovaniemelle ravintolatyöntekijöitä!

Et tarvitse aiempaa työkokemusta, saat perehdytyksen työhön. Tärkeintä on, että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja haluat oppia. Voit päästä työskentelemään joko keittiössä, salissa tai kassalla. Kaikki McDonald’sin työntekijät tekevät monipuolisesti erilaisia ravintolan tehtäviä. Tavalliseen työpäivään voi kuulua esimerkiksi ruoan valmistusta keittiössä.

Nyt on tarjolla joustava työpaikka sinulle opiskelija, lisätyötä tai pidempiaikaista etsivä esim. välivuotta viettävä aikuinen. Työajat ovat joustavia tilanteesi mukaan. Etsimme niin osa-aikaisia keikkalaisia kuin kokoaikaisia työntekijöitä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tarjoamme sinulle myös hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vain käy täyttämässä timanttinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi ja nykytilanteestasi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun jo hakuaikana

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503366
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Kemijärvi, Kolari, Muonio, Rovaniemi, Tornio, Kuusamo