(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Sodankylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi 

Liity leijonalaumaan! 

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta! 

Etsimme ammattitaitoista 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ
Sodankylän varuskuntaravintolaan 

Sinä, joka nautit ravintolatyöstä ja viihdyt keittiössä. StaffPoint etsii asiakkaallemme ahkeran asenteen omaavaa ravintolatyöntekijää. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän työkokemuksen omaava ravintola-alan ammattilainen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä! 

Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuoliset tehtävät sekä keittiössä että salissa.

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa tiimityötaitojasi arvostetaan. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta. Sinulla on joustava palveluasenne ja tuot työn ilon keittiöön.   

Ravintolatyöntekijän tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen. Hakijasta tehdään poliisin turvallisuusselvitys. 

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!  

Hae paikkaa 18.10.2020 mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi


Edellytämme sinulta

iloista ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa tarttua erilaisiin töihin
kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

työtunteja on tarjolla keikkaluontoisesti
monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi