(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Laitilan-Tupaan
Ravintola Laitilan Tupa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme kesätyöhön asiakaspalvelusta ja kiireessä työskentelystä innostuksensa saavaa RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Laitilan Tupaan.

Tämä paikka on Sinulle, joka olet kiinnostunut ravintola-alan monipuolisista työtehtävistä. Olet ehkä jo saanut kokemusta ravintola- ja kahvilatyöskentelystä ja viihdyt alalla. Tulet toimeen ryhmässä ja pärjäät kovankin paineen alla. Jos kuitenkin olet hakemassa uutta uraa pikaruokaravintolasta, niin Heseltä on mukava aloitella. Tärkeintä on reipas ja rohkea ote työhön. Loistavalla asenteella pärjää pitkälle.

Laitilan Tuvassa pääset työskentelemään monipuolisesti, niin keittiössä kuin asiakaspalvelutehtävissä. Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. keittiön avustavat tehtävät, kassatarjoilu ja siisteyden ylläpito. Tukenasi on osaava ja tiivis työyhteisö.

Työt alkavat mahdollisimman nopeasti, mutta joustoakin löytyy. Jos tämä on Sinun tai sen hyvän kaverin, joka hakee uutta työpaikkaa, niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välillä. Työtunteja tarjolla 90h/3vko.

Vaatimuksena: Hygieniapassi ja salmonellatodistus