(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Laitilan-Tupaan
Ravintola Laitilan Tupa

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme osa-aikaista ravintolatyöntekijää äitiysloman sijaisuuteen Laitilan Tupaan. Tämä paikka on Sinulle, joka olet kiinnostunut ravintola-alan monipuolisista työtehtävistä. Työhön soveltuu niin alan konkari kuin vasta ravintola-alan uraansa aloitteleva työntekijä.

Barona etsii Ravintola Laitilan Tupaan äitiysloman sijaista osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää ainakin 02 / 2020 asti. Työtunteja tulee olemaan 60-90 h / 3 viikkossa. Työtuntien määrään vaikuttaa sesongit ja omat toiveesi työvuorojen suhteen.

Laitilan Tuvassa pääset työskentelemään monipuolisesti niin keittiössä kuin asiakaspalvelutehtävissä. Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. keittiön avustavat tehtävät, kassatarjoilu ja siisteyden ylläpito. Tukenasi on osaava ja tiivis työyhteisö.

Etsimämme henkilö on asiakaspalvelunhenkinen, reipas ja oppimishaluinen. Siedäthän lounas-ajan kiirettä ja olet valmis hyppäämään hommasta toiseen aina sinne, missä apua tarvitaan? Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Sini Suolahti puh. 0406832933.