(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Laitilan-Tupaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme osa-aikaista ravintolatyöntekijää Laitilan Tupaan. Tämä paikka on Sinulle, joka olet kiinnostunut ravintola-alan monipuolisista työtehtävistä. Työhön soveltuu niin alan konkari kuin vasta ravintola-alan uraansa aloitteleva työntekijä.

8-tien varressa sijaitsevan Laitilan ABC-automaattiaseman yhteydessä toimii Laitilan Tupa, joka tarjoaa kotiruokalounasta, a la carte -annoksia, kahvilatuotteita sekä Hesburger-pikaruokaa. Laitilan Tupaa pyörittää paikallinen Osuuskauppa Keula.

Opteam etsii Laitilan Tupaan ravintolatyöntekijää osa-aikaiseen työhön. Etsimämme henkilö on asiakaspalvelunhenkinen, reipas ja oppimishaluinen. Siedäthän lounas-ajan kiirettä ja olet valmis hyppäämään hommasta toiseen aina sinne, missä apua tarvitaan?

Työvuoroja on tarjolla vähintään 20 h/ viikko. Työsuhteen kesto on 4 kuukautta mutta sisältää jatkomahdollisuuden.

Laitilan Tuvassa pääset työskentelemään monipuolisesti niin keittiössä kuin asiakaspalvelutehtävissä. Ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. keittiön avustavat tehtävät, kassatarjoilu ja siisteyden ylläpito.

Tähän tehtävään perehdytettään, joten aikaisempi kokemus vastaavista töistä ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Pauliina Vanninen puh. 0409224407.