(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Etsimme asiakasyrityksillemme Kuopioon monipuolista, osaavaa ja innokasta ravintolatyöntekijää työskentelemään henkilöstöravintolassa.

Työtehtäviin kuuluvat salin avustavia työtehtäviä, siisteyden ylläpitoa ja asiakaspalvelua. Työ on pääosin arkipäivätyötä, mutta voi ajoittua myös viikonlopuille. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan syyskuussa kestäen marraskuun loppuun. Töitä on tarjolla vähintään 10h/viikko, mutta lisätunteihin on mahdollisuus monipuolisen osaamisen myötä sekä työn jatkuminen määräajan jälkeen on myös mahdollista.

Oletko sinä jo ravintola-alalla kokemusta hankkinut iloinen asiakaspalvelija tai vasta uraasi aloitteleva alan opiskelija? Tämä voi olla juuri sinulle!


Edellytämme sinulta

hyvää asennetta työntekoon
hygieniapassia ja salmonellatodistusta
hyvää paineensietokykyä
mahdollisuutta työskennellä päivävuoroissa
suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

monipuolista ja vaihtelevaa työtä
töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä
vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi