(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä - koulutuksen kautta osaajaksi!
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haaveiletko ravintola-alan töistä, mutta kokemus vielä puuttuu? Kaipaatko lisätienestiä opiskelun ohelle tai uusia haasteita keikkatyön muodossa? Nyt on sinun tilaisuutesi hypätä osaksi monipuolista ravintolamaailmaa!

Ravintola-ala tarjoaa lompakon täytteen lisäksi myös taitoja, joita et kirjoista opi: tämä työ on asiakaspalvelua, tiimityötä, kokonaisuuksien hallintaa, tiukkoja tilanteita, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä parasta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus kouliintua ammattilaiseksi, joka tuntee ruokamaailman viimeisimmät villitykset, hallitsee etiketin ja tietää mitä juomaa suositella kuhunkin tilanteeseen.

Nyt voit päästä käsiksi ravintolatyöskentelyyn myös ilman alan aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut! Koulutuksessa käydään läpi niin salin kuin baarin työtehtäviä. Seinäjoen nelipäiväinen Raflateam-koulutus järjestetään syksyllä 2019 seuraavasti:

17.-18.9. ja 24.-25.9 klo 16-21. Koulutuksen järjestää Koutsit Group Oy

Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn ilta- ja viikonloppuaikaan. Pääset valitsemaan työvuorosi itse, joten työskentelet omien aikataulujesi ehdoilla juuri sen verran kuin sinulle sopii. Vuorot sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin, ja mahdollisuuksia löytyy useista eri ravintoloista.

Koulutus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolatyöskentelyä varten. Haemme reippaita ja oppimishaluisia henkilöitä ottamaan ensiaskeleensa ravintolatyöskentelyn kiehtovassa maailmassa. Tartu siis tilaisuuteen ja hae mukaan perustelemalla meille, miksi juuri sinä loistaisit ravintola-alalla!