Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan Kuusankoskelle

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 280 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2019 oli 133,3 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan!

TOIMENKUVA:

Etsimme kokoaikaiseen, vakinaistuvaan työsuhteeseen ravintolatyöntekijää Kotipizzaan Kuusankosken keskustaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, annosten valmistaminen, siisteyden ylläpitäminen ja muut ravintolan työtehtävät. Kymenlaaksonkadun Kotipizza on avoinna arkisin klo 10:30-21 ja viikonloppuisin klo 11-21, joten työaikasi sijoittuvat näille aikaväleille. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi ja hieman pidemmät päivät korvataan useammalla vapaapäivällä!

Palkkaus on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukainen. Uudet korotukset astuivat voimaan 1.10. ja koskee sekä palkkoja että lisiä!

ODOTAMME SINULTA:

Tähän tehtävään vaaditaan B-ajokortti. Hygienia- ja anniskelupassista on etua, mutta ei haittaa jos sinulta ei vielä niitä löydy, sillä lisenssit voidaan suorittaa töiden alettua. Töitä on myös viikonloppuisin eli sinun pitäisi pystyä työskentelemään viikonloppuisinkin. Alan koulutus/aiempi työkokemus on eduksi, mutta muistathan kuitenkin, että kohteessa perehdytetään työtehtäviin joten asenne ratkaisee eikä sinulla tarvitse olla välttämättä aiempaa kokemusta!

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai soita toimistollemme ma-pe klo 9-15 välisenä aikana p.05 535 4344, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Seuraa meita myös somessa! Löydät meidät Facebookista nimellä Eezy Kouvola ja Instagramista @eezy_kouvola.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1515122
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iitti, Kouvola