Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2021

Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 280 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2019 oli 133,3 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka kerrallaan.

TOIMENKUVA

Etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen ravintolatyöntekijöitä Kotipizzaan Heinolaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, annosten valmistaminen, siisteyden ylläpitäminen ja muut ravintolan työtehtävät. Töitä olisi ainakin aluksi 60h/3vko. Työ on vuorotyötä ja töitä on myös viikonloppuisin. 

ODOTAMME SINULTA

Tähän tehtävään vaaditaan hygieniapassi ja B-ajokortti. Anniskelupassikin pitäisi suorittaa mahdollisimman pian, jos sinulla ei vielä sellaista ole. Sinun tulisi pystyä työskentelemään kaikkina viikonpäivinä ja tehdä aamu- ja iltavuoroja. Alan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme eduksi tehtävää täytettäessä. Työtehtäviin kuitenkin perehdytetään, joten asenne ratkaisee!

MUUTA

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Voit kertoa jo hakemuksessa, millaisista siivouskeikoista olet kiinnostunut.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458505
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola