Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 280 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2019 oli 133,3 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka kerrallaan.

TOIMENKUVA

Etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen ravintolatyöntekijöitä Kotipizzaan Heinolaan. Töitä sinulla olisi 60h/3vko näin alkuun. Työ olisi vuorotyötä ja töitä on myös viikonloppuisin eli sinun pitäisi pystyä työskentelemään viikonloppuisin ja tehdä aamu- ja iltavuoroja. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, annosten valmistaminen, siisteyden ylläpitäminen ja muut ravintolan työtehtävät.

ODOTAMME SINULTA

Tähän tehtävään vaaditaan hygieniapassi ja B-ajokortti. Anniskelupasskin pitäisi suorittaa mahdollisimman pian, jos sinulle ei vielä sellaista ole. Työ olisi vuorotyötä ja töitä on myös viikonloppuisin eli sinun pitäisi pystyä työskentelemään viikonloppuisin ja tehdä aamu- ja iltavuoroja. Alan koulutuksen/aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme selkeäksi eduksi tehtävää täytettäessä. Muistathan kuitenkin, että kohteessa perehdytetään työtehtäviin, joten asenne ratkaisee!

MUUTA

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita 03-873200 (arkisin 9-15), jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398185
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola