Ravintolatyöntekijä Kotipizza Kuopio
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2021

Etsimme asiakkaallemme ravintolatyöntekijöitä Kuopion Kotipizza-ravintoloihin!

Kotipizza Groupin missio on olla hyvien puolella. Kotipizza Group koostuu yksiköistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Kuopiossa Kotipizzan herkullisia pizzoja syntyy kolmessa ravintolassa: Kuopion satamassa sekä Päivärannan ja Kolmisopin kauppakeskuksissa.

***

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä työssä pääset oppimaan aitoa käsityöammattia leivontapöydän ääressä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana. Saat uusiin työtehtäviisi laajan perehdytyksen, jotta voit toimia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti osana Kotipizzan tiimiä. Lisäksi saat työsi tueksi Kotipizzan porukan vankan tuen sekä roppakaupalla hyvää duunifiilistä.

***

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy hieman aiempaa kokemusta ravintola-alalta, vaikkakaan tämä ei ole välttämättömyys. Kaikista tärkeimmät ominaisuutesi ovat rautainen asenteesi ja halu kehittyä pizzanpaiston ja asiakaspalvelun virtuoosiksi! Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzan leipominen ja paistaminen sekä ravintolan muut tehtävät. Työ on ajoittain hektistä, joten toivomme, että omaat hyvän paineensietokyvyn ja että hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä. Tämä työ sopii myös opiskelijalle, sillä tarjolla oleva tuntimäärä voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.  

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 19.9.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana ja palkkauksessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
Asiakkuuspäällikkö
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 0503518774

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot