(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Kesätyö
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Oletko reipas ja iloinen asiakaspalvelija vailla kesätöitä?

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi 2020!
Liity työelämän ykkösketjuun ja kerrytä arvokasta työkokemusta Go Onin joukkueessa!

Kesätyöntekijänä voit olla vasta urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle.

Kerrothan hakemuksessasi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Kerro myös onko sinulla hygieniapassia, alkoholilainsäädännön tenttiä suoritettuna tai muuta joka voi auttaa työpaikan saamisessa. Otamme huomioon myös kesätyösetelit. Haluamme lisäksi tietää millaisesta ajankohdasta olet kiinnostunut - me olemme valmiita toteuttamaan toiveittesi mukaisesti kesätyötä. Työtä voimme tarjota esimerkiksi liikenneasemilla, ravintoloissa tai kahviloissa monipuolisissa tehtävissä. 

Hakemusten perusteella kutsumme videohaastatteluun sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten varmista mukana olosi ja hae jo tänään!

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).