Ravintolatyöntekijä kesäsesonkiin
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2021

Haemme asiakkallemme Lahteen

Ravintolatyöntekijää

Kesäsesonkiin. Työtehtäväsi koostuvat kassatyöskentelystä, anniskelusta, tarjoilusta, ruuan valmistuksesta sekä esillepanosta. Kokemusta ravintolassa työskentelystä katsotaan eduksi varsinkin, jos olet valmistanut ruokia aiemmin. Tehtäviin perehdytetään hyvin, joten tärkein ominaisuutesi on halu oppia uutta sekä kyky kehittää taitojasi nopeasti. Työ saattaa olla todella hektistä ruuhka-aikoina, joten työssä tarvitaan kykyä toimia paineen alla.

Töitä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin aamu- sekä iltavuoroissa, joten olethan joustava työaikojen suhteen. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta.

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle asti. Jos koet olevasi etsimämme tekijä, hae paikkaa oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen anni.vellonen@lisapalvelu.net

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1457802
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti