(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä KESÄ 2018, Uusikaupunki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2018
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme asiakasyrityksillemme Uuteenkaupunkiin kesäksi 2018 osaavia ja innokkaita tarvittaessa työhön kutsuttavia ravintolatyöntekijöitä työskentelemään ruoka-, seurustelu sekä henkilöstöravintoloissa sekä keittiön- että salin tehtäviin.

Työtehtäviin kuuluvat toimipisteestä riippuen keittiön avustavat työtehtävät, siisteyden ylläpito, astiahuolto ja linjaston täyttö sekä tarjoilijan tehtävät. Sinulla voi olla jo aikaisempaa työkokemusta ravintolassa työskentelystä, mutta kokemustakin tärkeämpää on halu oppia uutta!

Työtä on sekä arkena että viikonloppuisin. Vuoroja on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Työt on mahdollista aloittaa keikkaluonteisesti jo ennen varsinaisen kesäsesongin alkua. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta.

Lähetä hakemus, niin keskustellaan toiveistasi lisää!


Edellytämme sinulta

- hygieniapassia ja salmonellatodistusta
- hyvää asennetta työntekoon
- hyvää paineensietokykyä
- mahdollisuutta työskennellä päivävuoroissa (myös ilta- ja viikonlopputyötä tarjolla)


Tarjoamme sinulle

- monipuolista ja vaihtelevaa työtä
- töitä joustavasti oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU