(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Kemi/Tornio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme nyt tiskaajia, keittiöapulaisia, saliapulaisia ja ravitsemistyöntekijöitä Kemi/Tornio alueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme. Työtä on tarjolla aluksi keikkaluonteisesti ja mahdollisuus myös pidempiin sijaisuuksiin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja töiden aloitus marraskuun lopussa.


Edellytämme sinulta

Entä mitä toivomme sinulta? Ennen kaikkea aitoa halua luoda asiakkaille päivän parhaita hetkiä omalla osaamisellasi. Kannat vastuun omasta työstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun.

- lisäksi tarvitset ravintola-alan koulutusta tai jonkin verran työkokemusta tehtävässä menestyäksesi
- arvostamme myös hyvää asennetta, paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä kiireen keskellä
- tarvitset hygieniapassia
- kohteissa tarvitaan myös työturvakorttia


Tarjoamme sinulle

- saat monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla oman osaamisesi mukaan
- teet töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi