(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Opteam tuntee alueen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi suureen valikoimaan mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Työntekijänämme pääset tekemään töitä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Tarjolla on niin ilta-, päivä- kuin viikonloppuvuorojakin, joten viikkosi on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Työsi on vaihtelevaa ja pääset näkemään ja kokemaan monenmoisia työympäristöjä. Opteam on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko onnistuu helposti ja luotettavasti.

Etsimme jatkuvasti eri ravintola-alan asiakasyrityksillemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Tarjolla on niin tarjoilijan, kassatarjoilijan kuin keittiöapulaisen hommia Raumalla ja lähialueilla.

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta tai alan opinnot ovat eduksi, mutta asenne ratkaisee! Olethan reipas, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen? Toivomme, että sinulta löytyy halua joustavaan työskentelyyn ja hyppäät ongelmitta uusiin ympäristöihin.

Työt edellyttävät lisäksi täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja salmonellatodistus on hankittava viimeistään työn alkaessa.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, lähetä hakemuksesi heti!

Lisätietoja saa soittamalla HR-Koordinaattori Pauliina Vanniselle puh. 040 9224407 tai Rauman Opteamin toimiston numeroon 020 7479290.

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus