(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Kampin Raflan palvelukeskukseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Palmia palvelee noin 1500 työntekijän voimin erilaisissa kohteissa: mm. toimistotiloissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa ja yleisötapahtumissa – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa.

Etsimme joukkoomme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Kampin palvelukeskuksen ravintolaamme.

Oletko iloinen ja myönteinen ravintolan tiimityöskentelijä? Haemme juuri sellaista ravintola Kampin Raflaan, joka sijaitsee Kampissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on Kampin palvelukeskuksessa vilkas kahvila ja lounasravintola, minkä lisäksi hoidamme talon kokoustarjoilut.

Ravintolatyöntekijän työhösi kuuluu mm.
- lisäkesalaattien valmistus ja muut keittiön avustavat työt
- astiahuolto
- keittiön ja ravintolan puhtaanapito
- asiakaspalvelu ja kassalla työskentely tarvittaessa
- kahvilatyöskentely
- kokoustarjoilujen esillelaitto tarvittaessa

Edellytämme tehtävään sopivaa perustutkintoa (ravintola-, tai catering-ala). Odotamme, että pidät työskentelystä vanhusten parissa ja tulet hyvin toimeen suomen kielellä. Arvostamme myös kiinnostustasi asiakaspalveluun ja innokkuuttasi oppia uusia asioita.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn loistavalla sijainnilla kaupungin keskustassa, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön ja ison talon työsuhde-etumme. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat töihin monipuoliseen ravintolakokonaisuuteen, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 16.2. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saa ravintolapäällikkö Helena Maroselta. Tavoitat Helenan puhelimitse arkisin parhaiten klo 8.00-10.30 välisenä aikana (p. 040 334 1230) tai muina aikoina sähköpostitse (etunimi.sukunimi@palmia.fi).