(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Kahvila Tyyrpuuri, Heinola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Etsimme Heinolan sataman Kahvila Tyyrpuuriin RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ!

Oletko sinä etsimämme aurinkoisen ja hyvän asenteen omaava asiakaspalvelija? Sinulla ei mene sormi suuhun kiperissäkään tilanteissa ja kiireestä huolimatta tarjoat jokaiselle asiakkaalle loistavaa palvelua. Jos tunnistit kuvailusta itsesi, tämä on sinun tilaisuutesi viettää kesä aivan huippu työpaikassa!

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kassatyöskentelyä, anniskelua ja kahvilan siisteydestä huolehtimista. Kahvilassa tarjoillaan ruokatuotteita ja jäätelöannoksia, joiden valmistamisesta vastaat. Kahvila Tyyrpuuri tunnetaan myös laajasta valikoimasta erilaisia pienpanimoiden oluita. Katsomme eduksi tarjoilijan anniskelupassin, tutkinnon ja työkokemuksen.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme vähintään MaRaVa TESiä. Työsuhde on määräaikainen kesäkuusta noin elokuun loppuun väliin ja tunteja tarjolla noin 90h/3vko.


Edellytämme sinulta

Joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Hygieniapassia töiden alkaessa
Sitoutumista kesään ja kahvilan aukioloaikoihin


Tarjoamme sinulle

Mukavan työilmapiirin
Määräaikaisen työsuhteen
Hurmaavan työympäristön järven rannalla
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointille kesän jälkeen


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi