(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Jumbon Spaghetteriaan, Kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Spaghetti pollo con burro di pomodoro! Spaghetti chili di mare! Spaghetti al salame! Kukapa ei rakastaisi spaghettia? Tarjoamme nyt asiakaspalvelusta nauttivalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään tämän ruoka-aineista pitkulaisimman pariin.

Haemme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään Jumbon ravintolamaailman Spaghetteriaan.

Työ HOK-Elannon Spaghetterian ravintolatyöntekijänä pitää sisällään asiakaspalvelua, kassankäyttöä, ripauksen ruoanvalmistusta ja – tietenkin – spaghettia. Työsi ydintä on myynnillinen asiakaspalvelu kassalla, minkä lisäksi sinulle tarjoutuu mahdollisuus päästä käärimään hihasi helpon ruoanvalmistuksen parissa. Haemme tehtävään henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä, pitää myynnistä ja pystyy myös kiireisinä hetkinä pitämään homman ripeästi kasassa.

Emme edellytä osaamista vastaavista tehtävistä, mutta on loistavaa, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta tai kassatyöskentelystä. Tarvitset työssä lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Töitä tehtävässä on tarjolla keskimäärin 70 h/3 viikkoa ajalle kesä-elokuu, ja työvuoroja on kaikkina ravintolan aukioloaikoina, maanantaista lauantaihin 10.30-21 ja sunnuntaisin 11-18. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä muutamia vuoroja viikossa jo helmikuusta alkaen. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Oletko valmis tarttumaan tehtävään? Lähetä hakemuksesi meille pian!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Kassaosaaminen