(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Hilmaan
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Hilma

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme ammattitaitoista

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ
varuskuntaravintolaamme HILMAAN Suomenlinnaan

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua salissa, astiahuoltoa jaruoan kuljetusta. Työtehtäviä on sekä varuskuntaravintola Hilmassa että Suomenlinnan avovankilassa. Työtehtäviin kuuluu myös puhtaanapito.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Ajokortti tähän tehtävään on välttämätön.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina. Työt tulevat olemaan pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-17.30 välillä.

Sinulla on alan perustaidot ja olet innokas oppimaan uutta. Olet valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Haluatko laittaa lusikkasi Leijonan soppaan?