(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Hesburger Jumboon
HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Tässä tehtävässä pääset käsiksi rivakkaan työskentelyyn ja osaksi nuorekasta sekä energistä työporukkaa. Haemme työntekijöitä sekä kassalle että ruokien valmistuksen pariin. Kassatyöntekijänä tarjoilet Hesburgerin ruokia monipuoliselle asiakaskunnalle ja keittiön puolella pääset kokoamaan hampurilaiset, salaatit ja muut maistuvat herkut. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään vaihtelevasti molemmilla puolilla.

Haemme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään Hesburger Jumboon

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä täsmälliseen työskentelyyn myös paineen alla. Aurinkoinen asiakaspalveluasenne sekä palveluhenkisyys ovat työntekijöillemme itsestäänselvyys. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia osana tiimiä. Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pikaruokamaailmasta, mutta huomioimme haussa myös innostuneet uudet kyvyt!

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat helmikuun loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 80-90h/3 viikossa ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, maanantaista lauantaihin 9-21 ja sunnuntaisin 11-18.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!