(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Haemme nyt asiakkaallemme toimipisteeseen ahkeraa, ripeä otteista ja iloista ravintolatyöntekijää. Työtehtävät koostuvat mm. aamulla kahvin keitto, sämpylöiden täyttäminen vitriiniin ja muut aamiaisvalmistelut, lounaan lisäkesalaattien ja jälkiruuan valmistus sekä leipä-juomapöydän esille laitto lounasta varten. Lounaan aikana (11.00-13.30) kassatyöskentelyä ja lounasajan jälkeen loppusiivousta.

Työaika arkisin (ma-pe) pääsääntöisesti klo: 7.00-14.30

Tuuraus alkaisi 27.8.2018 ja näillä näkymin kestäisi ainakin lokakuun loppuun, todennäköisesti vielä sen jälkeenkin. Jos henkilö on tehtävään hyvin soveltuva, ei vakinaistaminen ole pois suljettu vaihtoehto.


Edellytämme sinulta

- Ravintola-alan koulutusta ja/tai työkokemusta ravintola-alalta
- Ammattiylpeyttä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

- Monipuoliset työtehtävät
- Mielenkiintoisen työn pääkaupunkiseudun ravintolassa
- Ison organisaation tukiverkoston


Kiinnostuitko?

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Johanna Niemonen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15835|| johanna.niemonen@staffpoint.fi