(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Helsingin Kallioon
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Haemme innostavaan joukkoomme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Helsinkiin.
Ravintolatyöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa kuormien purkua, lähtevien ruokien pakkaamista, astiahuoltoa ja avustavaa ruoanvalmistusta. Tulet osaksi 14 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.30-16.00 välille.

Edellytämme sinulta hygieniapassia ja reipasta työotetta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja hyvää kuntoa. Arvostamme, että olet luotettava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.
Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 29.2.2020 asti. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Ravintolapäällikkö, Anni Mettälä numerosta 040 481 2868, arkisin klo: 13-15 välillä.

Miksi Palmia Foods?
Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.
Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.
Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.