(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Hanko Sushi Tampere, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Töihin Hanko Sushi Ratinaan ja Stockmannille!

Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä ravintola on kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ketjun ravintoloista. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen, sillä Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökunnan tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy Hanko Sushin filososofia. Kaikki annokset tehdään käsin paikanpäällä ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Monipuoliselta listalta löytyy useita seurueen kesken jaettavia sushiplattereita sekä lapsille oma annoksensa. Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Etsimme nyt ravintolatyöntekijöitä Hanko Sushin Tampereen toimipisteisiin. Työntekijöiltä odotetaan positiivista mieltä, tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista asennetta. 

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta/koulutusta alalta
  • hygieniapassia
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • reipasta ja positiivista asennetta
  • anniskelupassia

Työt alkavat perehdytyksellä maalis-huhtikuussa ja kestävät syyskuun loppuun asti. Mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Jenni Ajakainen
Ravintolapäällikkö

040 502 1621
jenni@hankosushi.fi