(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä Haapasalon Hatsapuri, Tahko
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haapasalon Hatsapuri saapuu tuntureihin!

Oletko sinä myyntihenkinen herkuttelija? Kiehtooko työskentely laskettelukeskuksen vauhdikkaassa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, niin olet etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme reippaita hatsapurin myyjiä Tahkon laskettelukeskuksen alueelle kevätkaudelle 2021. Hatsapuri on georgialainen juustoleipä, jolla on merkittävä asema maansa ruokakulttuurissa; leivällä on jopa oma kansallinen juhlapäivänsä! Tällä herkulla on myös vannoutunut faniryhmänsä Suomessa ja pian sitä saa myös tuntureista ympäri Suomen.

Mitä tarjoamme?

Työtehtäväsi sisältävät leipien paistamista, pakkaamista ja myyntityöskentelyä. Näiden lisäksi vastuullasi on myös toimipisteen avaamiseen ja sulkemiseen liittyvät työtehtävät. Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsopimuksen ja kokoaikaiset työtunnit. Myyntipiste on avoinna 15.2-11.4.2021 ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin klo 10-18 välille.

Mitä toivomme sinulta?

Iloisen ja myyntihenkisen asenteen lisäksi sinulta tulee löytyä hygieniapassi. Toivoisimme, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta ravintola-alan työtehtävistä sekä myyntityöskentelystä.

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 30.1.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi