(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Coffee House Kauppakeskus Kaari
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ravintolatyöntekijää Coffee Houseen Kauppakeskus Kaareen Helsinkiin. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Onko asiakaspalvelu ja myyntityö sinun juttusi? Kahvilatyöntekijän intohimona on kahvi ja erikoiskahvien valmistus sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Coffee House on tunnettu kahvilaketju pääkaupunkiseudulla. Coffee Houset tarjoavat ystävällistä palvelua, aina hyvää kahvia ja tuoretta syötävää - tule mukaan piristämään asiakkaidemme päivää.

Coffee Housella pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan. Suhtaudut ennakkoluulottomasti moniosastoisen ravintolamaailman toimintaan ja yhteistyöhön osastojen välillä. Työsuhde on osa-aikainen työtuntien ollessa 60h/3 vko. Työajat sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.


Edellytämme sinulta

Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä
Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämenasia
Olet joustava, reipas ja mukava työkaveri


Tarjoamme sinulle

Mukavan työpaikan
HOK-Elannon mahtavat työsuhde-edut
Loistavat työkaverit
Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Ensimmäinen kierros toteutetaan videotyökalun avulla. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi