(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Ässän Kaffila, Alahärmä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Ässän Kaffilalle Alahärmään ravintolatyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ravintolatyöntekijällä yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä tehtävät pitävät sisällään sekä keittiöllä että salissa työskentelyä. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. Pizzojen, hampurilaisaterioiden ja vitriinituotteiden valmistusta, kassatyöskentelyä, Veikkaus-myyntiä, siisteyden ylläpitoa ja astiahuoltoa. Työvuorot painottuvat iltavuoroihin, jotka päättyvät klo 20.15.
Työ alkaa 12.3. ja päättyy elokuun puolen välin tienoilla Työtunteja kirjataan sopimukseen keskimäärin 50-60/3vk. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.

Ässän Kaffila on Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Ravintola, joka sijaitsee Alahärmän keskustassa kauppakeskus Härmän Ässän yhteydessä. Ravintolasta löytyy herkulliset pizzat, kotoisa lounas ja mini-Hesburgerin hampurilaisateriat joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi - rempseää palvelua unohtamatta!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta ravintola-alalta ja pikaruokien valmistamisesta
Reipasta asiakaspalveluasennetta
Kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti
Hyvää paineensietokykyä
Joustavuutta
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta.


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät
Kattavan perehdytyksen
Rennon työilmapiirin
Työn, jossa sinulla on mahdollista kehittää itseäsi asiakaspalvelijana ja keittiötyöntekijänä
Vahvan organisaation tueksesti työskentelysi ajaksi.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat alan kokemuksesi sekä koulutuksesi, sillä meidän on tärkeää tietää millaista osaamista sinulta jo löytyy. Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi