(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä, Antell Ravintolat Oy, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ kahteen Antellin toimipisteeseen.

Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, joka haluaa toteuttaa Antellin asiakaslähtöisiä arvoja. Sinusta löytyy positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Olet ammattiylpeä ja aidosti kiinnostunut työstäsi. Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta keittiön työtehtävistä ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7-15 välille ja työskentely tapahtuu vaihdellen Antellin toimipisteissä Ärrävaarassa sekä Työtehoseuralla. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaiset keittiön ja salin avustavat työtehtävät. Toimipaikoissa on myös parkkipaikkoja omalla autolla liikkuvalle.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään Antelille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta keittiön työtehtävistä
- Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on eduksesi
- Sujuvaa suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Nykyaikaiset työkalut, ammattitaitoiset työkaverit ja upeat puitteet
- Monipuoliset työtehtävät
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
- Ison organisaation tukiverkoston


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijasi yhteystiedot. Meille on tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi