(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä ABC:lle
ABC

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Jos Suomen kesä ei suo helteitä, ravintolatyöntekijän tehtävässä lämpö on taattu!

Etsimme kesätyöntekijöitä työskentelemään ABC:lla Pirkanmaan alueella. Ravintolatyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä, salin siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tehtäviin perehdytetään, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Tässä tehtävässä tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineensietokyky. Auto tai muu kulkupeli on eduksi, sillä töitä on niin Tampereella, Pirkkalassa kuin Nokiallakin. Sinulla olisi kesän ajan oma tukikohta, mutta tarpeen mukaan menisit apuihin myös muihin ABC-ravintoloihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat syksyyn saakka. Tehtävään on myös mahdollista työllistyä vain kesän ajaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on keskimäärin 75-90h/3 vko tai toiveesi mukaisesti voit tehdä työtä vaikka keikkaluontoisesti. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 24h), mutta vuorot painottuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.