(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä ABC Orituvalle
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan ravintolatyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, salin siistiminen, asiakaspalvelu ja tarvittaessa voit auttaa vaikka keittiönkin puolella. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta:

• Motivaatiota uuden oppimiseen

• Hyvää paineensietokykyä

• Huolellista työskentelyä

• Hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun. Tehtävään on myös mahdollista työllistyä vain kesän ajaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on keskimäärin 60-90h/3 vko tai toiveesi mukaisesti voit tehdä työtä vaikka keikkaluontoisesti. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 24h). Palkka on alan TES-mukainen.

Edellytykset työnsaannille:

• Täysi-ikäisyys

• Hygieniapassi ja salmonellatodistus

Oletko sinä hymyilevä asiakaspalvelija, joka haluaa työskentelemään vauhdikkaaseen tiimiin vilkkaan valtatien varrella sijaitsevalle liikenneasemalle? Lähetä pian hakemuksesi, etsimme juuri sinua!