(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyöntekijä ABC-liikennemyymälään Orivedelle
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Etsimme asiakasyritykseemme ABC Orituvan liikennemyymälään motivoitunutta ja innokkaalla asenteella varustettua ravintolatyöntekijää!

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan ravintolatyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyönskentelyä, salin siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa voit auttaa vaikka keittiönkin puolella. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta:

  • Motivaatiota uuden oppimiseen
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Huolellista työskentelyä
  • Joustavuutta

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on keskimäärin 90h/3 vko tai toiveesi mukaisesti voit tehdä työtä vaikka keikkaluontoisesti. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 24h). Palkka on alan TES-mukainen.

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi ja salmonellatodistus

Oletko sinä hymyilevä asiakaspalvelija, joka haluaa työskentelemään vauhdikkaaseen tiimiin vilkkaan valtatien varrella sijaisevalle liikenneasemalle? Lähetä pian hakemuksesi, etsimme juuri sinua!