(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatyön moniosaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haluatko tarjota asiakkaille kiireen keskelle mukavan lounastauon tai kahvihetken? Sytytkö asiakaspalvelusta?

 

Etsimme ravintolatyön moniosaajaa asiakkaallemme ravintolamaailmaan. Siellä palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, hoidetaan kahvilan vitriiniin pullaa ja sämpylää, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Nyt ei kysellä koulutusta, vaan riittää, kun on loistava ja energinen asenne sekä hygieniapassi. Kassatyökokemuksesta saat lisäpisteitä.

 

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, palveluhenkinen, aurinkoinen ja pirteän iloinen. Hyvä paineensietokyky on tarpeen työn hektisen luonteen vuoksi ja hyvät sosiaaliset taidot ovat vahvuutesi nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

 

Työtä on tarjolla aluksi osa-aikaisessa ja määräaikaisessa työsuhteessa. Mahdollisuudet tehtävän muuttumiseen kokoaikaiseksi ja vakituiseksi on huomattavan hyvät huipulle osaajalle. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti välille ma-su  klo 9.00 - 21.00. Toisinaan tehtäväksi tulee kuitenkin hoitaa myös erikoistilaisuuksien tarjoiluja, joten arvostamme joustavuutta myös työaikojen suhteen. Työn aloitus on nopeasti sopimuksen mukaan.

Hakemalla tehtävään jo tänään pääset yllättävän pian kerryttämään arvokasta kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Täytä siis hakemus osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi . Huomioithan, että paikka voidaan täyttää jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 numerosta 044 412 4782.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.