(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatykkejä Helsinkiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja innostuneita ravintola-alan osaajia sekä alasta kiinnostuneita. Tarjolla on monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä tunnettujen tuotteiden parissa (ei pikaruokaa). Asiakaspalveluhenkilökunta koulutetaan tehtävään huolellisesti ja mukaan pääsee hyvin, kunhan on luotettava, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö. Suomen- ja englanninkielen osaaminen on asiakastyössä toki toivottavaa. Toivomme myös, että sinulla on hygieniapassi tai olet valmis sen suorittamaan ja olet vähintään 18-vuotias.

Esimiestöitä on myös tarjolla, jos sinulla on jo useampi vuosi kokemusta ravintola-alalta sekä anniskeluvastaavan pätevyys.

Tarjolla on töitä kokopäiväisesti (täydet listat) tai osa-aikaisesti (oman käytettävyyden mukaan). Työt voi aloittaa heti perehdytyspäivillä. Noudatamme palkkauksessa ja työsuhdeasioissa MaRa Tesiä.

Jos sinua kiinnostaa olla ravintolatykki, niin jätä pikaisesti hakemusta sivuillamme. Kerro meille ainakin aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi, onko sinulla hygieniapassi ja etsitkö kokoaika- vai osa-aikatöitä. Kutsumme haastatteluun ja palkkaamme porukkaa sitä mukaan, kun hyviä hakijoita ilmaantuu. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.

Avainsanat: ravintolatyö, nuori osaaja, kokoaikatyö, osa-aikatyö, lisätienesti, opiskelun ohella,